Image 0
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4

www.ezeltripje.nl Een dagje natuurlijk buiten recreeren.

Prijzen , arrangementen

De huur van een ezel is 37,50 Euro voor een halve dag en 50,00 Euro voor een hele dag.

Om echt te onthaasten, genieten van de natuur en van het dagje uit raden we aan om de ezel voor minimaal een halve dag te huren.

Mocht dit toch te lang zijn dan kan een ezel ook voor een korte wandeling gehuurd worden van 2 tot 3 km. De prijs van dit korte uitstapje is 20,00 Euro.

Het is ook mogelijk om de ezels te huren voor een familiedag of groeps uitje. informeer naar mogelijkheden voor dit uitje. We kunnen ook een picknick verzorgen met zoveel mogelijk fruit en groente uit onze eigen tuin.

Naast de routekaart is er ook een GPS, de GPS is te huur voor 3,50 Euro.

Luxe picknick Heerlijke sandwich met verse sla.

Wij maken graag voor u een overheerlijke picknick klaar, deze kan aan de ezel gehangen worden en genuttigd worden op een mooi plekje tijdens de wandeling.

De picknick kost 12,50 Euro per persoon en voor kinderen onder de 12 jaar is deze 7,50 Euro.

Thee in de tuinGeniet van een kopje koffie of thee met eigengemaakt gebak in onze tuin.

Naast de picknick bieden we op mooie dagen ook een heerlijk plekje in onze tuin aan waar je kan genieten van de ezels en de kippen onder het genot van homemade carrotcake of cheesecake.

....

Jams en versnaperingenProef onze zelfgemaakte jam!

We verkopen onze home made jam, gemaakt van aardbeien, rode bessen, kruisbessen en zwarte bessen. Al het fruit komt uit onze tuin en is gemaakt in een echte confiture pan. Voor de hongerige gasten kunnen we ook na afloop van de wandeling een eigengemaakte pompoensoep aanbieden.

Foto's Impressies