Dalmatiër puppy's

9 Dalmatiërs pups geboren

Donderdag 12 september begon de dag al onrustig. Ik voelde al aan dat vandaag de dag wel zou kunnen zijn. Woensdag zag Lore haar buik er al anders uit. ’s Ochtends was ze onrustig aan het zoeken en alle plekken in huis leken zeer geschikt om een nest te werpen behalve in de werpkist. Ik liet haar haar gang maar gaan. De fauteuil in de woonkamer vond ikzelf wat minder en toen uiteindelijk de deur dicht was en ze daar niet meer naar toe kon dook ze haar eigen mand maar in. Prima….. hier zijn de eerste 4 pups dan ook geboren.
Na ze in een mandje gelegd te hebben en de nieuwelingen in de werpkist gezet te hebben besloot ze snel haar pups achterna te gaan om er vervolgens niet meer uit te komen.

De eerste werd rond kwart voor 12 geboren en net na middernacht was de rust wedergekeerd en was het hele huis in rust met maar liefst 9 pups rijker.
Vanaf vrijdag begon het kramen! Wassen en nog eens wassen om de werpkist een beetje schoon te houden. Pups wegen en een bandje om zodat ik ze kan herkennen en een beetje in de gaten kan houden of ze ook goed groeien.

met haar pups

5 reutjes en 4 teefjes

Een mooi aantal, 2 reutjes zijn bruin op wit en 1 teefje bruin op wit.
Er valt ook nog wat te kiezen straks. Nu eerst maar lekker groeien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *