Dalmatiër puppy's

Hele gevlekte olifant

Inmiddels zijn we aangekomen in de laatste week van Lore haar zwangerschap. Een ding is duidelijk het zijn er meer dan 2 en ze zijn lekker beweeglijk. Haar buik rommelt en beweegt. Nog steeds probeert ze af en toe door aan haar buik te krabben om de bende daar binnen tot bedaren te brengen, maar daar trekken ze zich niets van aan.
We hebben de warboel omgedoopt naar Gremlins en zijn o zo benieuwd hoe ze er uit gaan zien.

Lore heeft nog steeds zin in een vers eitje en die haalt ze dan ook lekker zelf op uit het kippenhok. Ze is nog goed actief en haar behoefte naar eten gaat onverminderd door. Alhoewel het leek er van het weekend even op dat ze geen trek meer had, dat was maar een momentje. De Geitenyoghurt en Farmfood brokken gaan er nog goed in. Ook het verse Darf vlees vindt zijn weg snel naar haar maag.

Vanwege de epileptische aanvallen van Rosalie en het likken van Lore bij Rosalie heb ik wat weerstand tegen het voeren van vers vlees? Bij het voeren van Farm Food brokken past heel goed een dagje probiotica voer in de vorm van vers vlees. Dit vind ik persoonlijk een goede combinatie. Bovendien is het makkelijk meenemen op reis. Een bak met brokken past gemakkelijker in de camper dan een vriezer vol met vlees.
Hiernaast vind ik het belangrijk dat de aanstaande pup koper zelf de beslissing moet kunnen maken welke voeding het best aansluit bij zijn of haar eigen ideeën. Dan is het prettig dat de pup zowel brok als vers voer kan eten.

Ons eerstvolgende bericht zal de geboorte van de pups zijn. Heel spannend en we kijken er allemaal naar uit!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *