Dalmatiër puppy's

Nieuwe puppy plannen 2021

Het blijft altijd spannend om weer nieuwe plannen te maken. Zeker in deze tijd met extra uitdagingen vanwege reisbeperkingen. Maar met een zomer in het vooruitzicht en de komende vaccinaties (niet voor de honden) maar voor onszelf gaan we ervan uit dat het gaat lukken.
We hebben ons reisdoel naar Wales gepland vanwege het laten dekken van Lore. Al ruim een jaar zijn we ons aan het voorbereiden en in de loop naar de volgende loopsheid in waarschijnlijk augustus gaan we haar partner definitief voorstellen. We zijn er zelf heel enthousiast over, een prachtige mooie bruine jongeman met goed gangwerk en een uitstekende bouw. Het inbreed coëfficiënt ligt weer laag op 1,18%

Ook nu hebben we weer voor een lua dalmatiër gekozen om de genenpool nog groter te maken.

We merken dat de belangstelling enorm is en onze wachtlijst staat al op 15 gegadigden. We voelen enige druk om aan de hoge verwachting te voldoen. Plannen is leuk maar het blijft een natuurlijk proces en we moeten altijd afwachten of de dekking gaat lukken en dan is er de grote vraag hoeveel pups er geboren gaan worden. De verdeling bruine en zwarte pups, teefjes en reutjes en wie er het mooie lua gen dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *