Dalmatiër puppy's

September 2019, op naar pups en de kraamkamer

De maand september is aangebroken en dan moeten we nu definitief de keuze maken waar de werpkist komt te staan. In eerste instantie leek de woonkamer een fijne plek, maar nu we er langer over nagedacht hebben is de hal misschien toch idealer. Niet dat we Lore heel ver weg stoppen. De hal is naast onze slaapkamer en dat lijkt ons in de eerste weken heel erg ideaal. De werpkist komt naast onze slaapkamerdeur dus ik hoef mijn bed niet te verruilen voor een veldbed. Ideaal.

De hal is best groot, vroeger de mooie kamer en voorzien van alle gemakken inclusief verwarming. De deur naar de keuken is met glas dus van daaruit kunnen we ook een oogje in het zeil houden en Lore kan ook nog eens af en toe aan de wandel mocht ze er even tussenuit willen.

De werpkist staat in onderdelen al klaar, nu komt het monteren nog. Dat gaat ook snel gebeuren. Kater Kalle is best tevreden met de werkzaamheden en vindt dat de mand van Lore wel prima staat zo. Weten we gelijk wie er nu eigenlijk echt de baas is!

Het is bijna echt, alles is gewassen en uitgesopt. We zien de kleine Juniper Lore’s bewegen en de buik wordt almaar dikker. Op naar het volgende bericht en daarna is het Dalmatiër gezin er misschien wel…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *