Ons boerderijtje

We hebben enkel huisdieren waar we goed voor zorgen. De ezels mogen mee om te wandelen en worden geknuffeld en geborsteld en leven in een grote weide met z’n drietjes. Daar wordt af en toe ook om het hardst gesprint.
De kippen scharrelen overal, maar leggen gelukkig wel een eitje in het hok. Daar wordt in het voorjaar ook nog wel eens een eitje uitgebroed en zo lopen er ook nog af en toe wat kuikens rond. De kat vangt graag muizen maar ligt ook heerlijk op de bank te snorren.
Dit jaar hopen we voor de eerste keer een nestje puppy’s te krijgen medio september. Maar ook hiervoor geldt dat we zelf een pup houden en we voor de rest van het nestje een goed huis gaan zoeken.

Lore onze hond gaat mee op vakantie en is onze metgezel en huisgenoot. We genieten er van om met haar een wandeling door het bos te maken en om haar om ons heen te hebben op het erf.

…We zijn altijd aan het klussen aan ons huis, dat houdt nooit op!

Wanneer we even los willen zijn van alles pakken we de camper en trekken er op uit. Heerlijk is dat, er valt nog zoveel te ontdekken buiten Markelo.

Naast werken moet er natuurlijk ook genoten worden. Maar voor mensen die onze ezelstal bezoeken doen we er alles aan om er voor hen een echte vakantiedag van te maken in het prachtige Markelo.